24 órás rendelés
06 (52) 537-232
Hírek

 

KEDVENC VÁSÁRLÁSI KUPONOK VÁSÁRLÓI TÁJÉKOZTATÓJA

Dátum: 2017. április 03.

Hétköznapi kedvezmények kuponakció
Kedves Vásárlóink!

A Kedvenc Szakbolt hálózat 2017. április 6-tól (csütörtöktől) visszavonásig vásárlási kuponokat helyez forgalomba, amelynek felhasználási tájékoztatóját itt olvashatja.

A Kedvenc Szakbolt hálózat üzleteiben 2017. április 6-tól 250 Ft, illetve 500 Ft bruttó értékű vásárlási kuponokat adunk a kasszánál, amelyeket KIZÁRÓLAG CSÜTÖRTÖK, PÉNTEK, SZOMBAT, ÉS VASÁRNAP IS NYITVA TARTÓ ÜZLETEINK ESETÉBEN VASÁRNAP kapják a vásárlóink minden 2500 Ft , illetve 5000 Ft feletti vásárlás esetén.

250 Ft értékű kupon beváltása: Jelen kupon a rajta feltüntetett felhasználási időpontig történő fizetéskor használható fel 1 alkalommal és 1 vásárláskor hétfő, kedd és szerdai napokon, abban az esetben, ha 2500 Ft felett vásárol. 1 tranzakcióhoz csak egy kupon váltható be abban az esetben is, ha a vásárlás értéke többszörösen meghaladja a 2500 Ft-os összeghatárt. A blokkok nem vonhatók össze. A kupon sokszorosítása tilos! Sérült és/vagy hamis kuponokat nem áll módunkban elfogadni. A kupon készpénzre nem váltható, értékéből készpénz nem adható vissza. A kasszánál történő fizetéskor a vevő részére nem engedélyezhető a nyugták lezárása 2500 Ft-onként!

500 Ft értékű kupon beváltása: Jelen kupon a rajta feltüntetett felhasználási időpontig történő fizetéskor használható fel 1 alkalommal és 1 vásárláskor hétfő, kedd és szerdai napokon, abban az esetben, ha 5000 Ft felett vásárol. 1 tranzakcióhoz csak egy kupon váltható be abban az esetben is, ha a vásárlás értéke többszörösen meghaladja a 5000 Ft-os összeghatárt. A blokkok nem vonhatók össze. A kupon sokszorosítása tilos! Sérült és/vagy hamis kuponokat nem áll módunkban elfogadni. A kupon készpénzre nem váltható, értékéből készpénz nem adható vissza. A kasszánál történő fizetéskor a vevő részére nem engedélyezhető a nyugták lezárása 2500 Ft-onként!

A szórólapokon, és online felületeinken látható vásárlási kupon csak illusztráció, azt nem fogják tudni felhasználni a vásárlóink. A kuponok nyomdai eljárással készültek, méretük alapján pontosan a magyar papírpénz méretével egyeznek meg. Sorszámozott kuponok, a 250 Ft értékűből 40.000 db; az 500 Ft értékűből 30.000 db sorszámozott kupon kerül forgalomba.

A vásárlási kuponok kiadásának szabályai:

1. A 250 Ft értékű kupont 2500 és 4999 Ft közötti bruttó értékű vásárlás esetén kizárólag csütörtök, péntek, szombat és vasárnapi napokon adható ki a kasszánál. Tehát 4999 Ft értékig csak 1 db 250 Ft értékű kupon adható.

2. 5000 Ft feletti bruttó értékű vásárlás esetén egy darab 500 Ft értékű vásárlási kupon adható át a vevő részére a kasszánál, kizárólag csütörtök, péntek, szombat és vasárnapi napokon abban az esetben is, ha a nyugta végösszege többszörösen meghaladja az 5000 Ft értéket. A kasszánál történő fizetéskor a vevő részére nem engedélyezhető a nyugták lezárása 5000 Ft-onként!

További kérdéseiket a marketing@gastrohus.hu e-mail címre várjuk!
Köszönjük, hogy nálunk vásárol!
ÚJ SZOLGÁLTATÁSSAL BŐVÜLT A DEBRECENI KEDVENC HÚSÁRUHÁZ

Dátum: 2015. Július 07.

Szeletelve is kérheti kedvenc felvágottját!
Júliustól már szeletelve, kis mennyiségben is kérheti kedvenc töltelékáruját, sonkákat, felvágottakat, szalámikat, kolbászféleségeket és sajtokat, a bisztrónk melletti területen kialakított pultban. Jó étvágyat kívánunk!


Pünkösdi nyereményjáték

Dátum: 2015. Június 9.

2015. május 26-án kerültek kisorsolásra a pünkösdi nyereményjátékunk nyertesei Dr. Major Csaba közjegyző jelenlétében. A fődíjat egy kisgyermekes nyíregyházi házaspár vihette haza. A múlt hét folyamán minden nyertes átvehette a vásárlási utalványokat. Köszönjük, hogy ilyen sokan részt vettek a nyereményjátékban. A nyerteseknek ezúton is gratulálunk!Hétfőn startol a Kedvenc Szakboltok pünkösdi nyereményjátéka

Dátum: 2015. Május 8.

A nyereményládák már elkészültek, melyek hétfőn nyitáskor már várják a nyereményszelvényeket. Ha nyerni szeretne, akkor vásároljon május 11-23. között 3000 Ft felett üzleteink valamelyikében, írja rá blokkja hátoldalára elérhetőségeit és dobja bele az üzletekben kihelyezett nyereményládába. Sok szerencsét kívánunk minden kedves vásárlónknak!Kérdőíves felmérés

Dátum: 2015. Április 13.

Köszönjük segítségüket! Az elmúlt két hétben a debreceni és nyíregyházi üzleteinkben végeztünk kérdőíves felmérést, melyben vásárlóink véleményére voltunk kíváncsiak a Kedvenc Szakboltokról. Közel 2000 vásárlót kérdeztünk meg, akik véleményét figyelembe véve szeretnénk fejleszteni üzleteinket, hogy a jövőben is elégedett vásárlóink között tudhassuk Önöket.

 Böllér fest

Dátum: 2015. Január 17.

A 2. Legjobb toroskáposzta és a legjobb zenekar címet nyertük el! Köszönjük Napkor, köszönjük Böllér fest!© 2015 - Kedvenc Szakbolt - Minden jog fenntartva!
GASTRÓ-HÚS Kereskedelmi Kft. - BAROMFI-HÚS Kereskedelmi Kft.
Design és programozás: Bálint Ádám

Jogi Nyilatkozat