Táplálkozásunk és egészségünk között szoros kapcsolat van. Az egészségtudatos táplálkozási trendeknek megfelelően arra törekszünk, hogy vásárlóink megtalálják kínálatunkban azokat a termékeket is, amelyek hozzájárulhatnak az egészséges életvitelhez, így a debreceni és nyíregyházi húsáruházainkban 2015. őszétől "Vitál Pont" egészségsarkokat alakítunk ki, ahol a friss, előre fűszerezett és pácolt, alacsony zsírtartalmú húsáruk mellett a diétás, vegetáriánus és paleo étrendeknek megfelelő kínálat is megjelenik.

A munkánkat dietetikus, táplálkozási szakértő és mesterszakács is segíti, akik nagy tapasztalattal és elismeréssel rendelkeznek szakmájukban, ugyanakkor folyamatosan fejlesztik magukat a kor kihívásainak megfelelően.

Az Ön véleménye számít nekünk! Az egészségtudatos táplálkozás témakörében várjuk leveleiket, ötleteiket, javaslataikat, amelyek hozzájárulhatnak embertársaink életminőségének javításában. Írja meg nekünk tapasztalatait, vagy ossza meg velünk saját sikertörténetét az egészséges életmód kialakítása témakörében. Várjuk hozzászólásaikat a gastrohus@gastrohus.hu e-mail címre.

 

© 2015 - Kedvenc Szakbolt - Minden jog fenntartva!
GASTRÓ-HÚS Kereskedelmi Kft. - BAROMFI-HÚS Kereskedelmi Kft.
Design és programozás: Bálint Ádám

Jogi Nyilatkozat